REALHUB member: Studio Nas

Stel u overweegt een woningproject om te verhuren of in te beleggen. Dan heeft u logischerwijs vragen over het project en de locatie. U wilt zo zeker mogelijk zijn en variabelen afvinken. Kortom, u zoekt inzicht dat u helpt met het maken van de juiste beslissingen.

Wij zorgen voor een onderbouwd inzicht

StudioNAS brengt al die noodzakelijke gegevens voor u samen. Op basis van datastromen en big data verzamelen én voegen we de belangrijkste informatie samen. Dat doen we met onze partner Watson + Holmes, experts in vastgoedinformatie en -analyse. Zo beantwoorden wij uw vragen en geven wij u een onderbouwd inzicht en duiding. Antwoorden waar u vervolgens mee verder kan.

De service van StudioNAS

StudioNAS kent de markt als de spreekwoordelijke broekzak. Wij brengen ervaring, marktkennis, big data en creativiteit samen in een dichtgetimmerd advies. Onze meest rudimentaire service is de Factsheet. Deze vraagt u eenvoudig online aan en is doorgaans binnen 24 uur voor u beschikbaar. Op de Factsheet vindt u antwoord op de belangrijkste vragen. Zoekt u meer antwoorden, kies dan voor onze Quick Scan. Zo krijgt u snel een waardevol inzicht in de marktpotentie van uw ontwikkellocatie of beleggingsaankoop. Wenst u nóg meer verdieping, dan kiest u voor een volledig marktrapport. Telefoon: +31 (0)20 26 139 26