REALHUB member: The James Company

Bij The James Company maken we wonen en werken makkelijker, leuker én verrassender. Wij doen dat al in de mooiste gebouwen van Nederland. Pontsteiger, De Rotterdam, Park Hoog Oostduin en Atlas ArenA, bijvoorbeeld.

Happy living

+James is ons visitekaartje; het woonserviceconcept waar het allemaal mee begon. +James staat voor een complete one of a kind locatieservice. Die plus staat daar niet zomaar. Die staat daar voor onze ambities. Wij zorgen dat altijd iemand in persoon op de locatie aanwezig is. Ons team neemt pakketjes aan, brengt kleding naar de stomerij en organiseert net zo makkelijk een borrel voor de bewoners. Of een zomerfeest op het dak, waarom ook niet. Ook dat is +James. Een extra paar handen om het dagelijks leven van bewoners comfortabeler te maken plús een goede boost voor het communitygevoel binnen het gebouw.

Neem contact op. Vinden we leuk.

Bij The James Company gaan we graag aan de slag met uw specifieke klantvragen. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van een compleet woon- en/of werkgebied. Hospitality, service en gemak, maar wel op maat gemaakt en uitgevoerd. je kunt ons bereiken via info@thejamescompany.nl.

Bezoek de website van The James Company